ÅPEN MØTEPLASS

OSLO KAJAKKLUBB (OKK) ønsker flere barn, unge og deres familier med i idrettslag. Barn som driver med idrett gjør det fordi de synes det er moro. Sammen med venner får de opplevelser og lærdom for livet.

foto: Christin Aronsen

Tilbudet krever ingen påmelding.

Bare å møte opp og være den tiden man ønsker.

Aktivitet er åpen for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss.

OKK vil etablere en ÅPEN MØTEPLASS – en sosial arena hvor barn og ungdom fra alle sosiale lag kan møtes og delta på like vilkår.

Padling forutsetter at en kan svømme og er komfortabel med å være i vann. ÅPEN MØTEPLASS er et tilbud på linje med en fritidsklubb. Vi er fokusert på strandlivet og oppleve naturen på nært hold. I tillegg får alle deltakere tips om massevis av spennende ting å finne på ved sjøen. Det kreves ingen forehåndskunnskap, kun interesse for friluftsliv. Alle som skal besøke vår møteplass blir også kjent med vårt padlemiljø – vår aktivitetstilbud, forskjellige type kajakker, utstyr og treningsmuligheter.

For de fleste aktiviteter hos oss trenger barna kun enkelt utstyr som t-skjorte, treningsbukse og joggesko. Det går fint å trene med lange bukser og hodeplagg, uansett idrett.
Aktiviteten skal foregå på tirsdager fra juni til september, mellom kl 15 og 19.